FAP adalékfeltöltés

FAP Adalékfeltöltés

A FAP adalékanyag funkciója az, hogy segítségével a részecskeszűrő a normál 600 °C helyett már 450 °C-on megkezdi a kiégetést, amely növeli a részecskeszűrő élkettartamát.

A FAP tartályt érdemes minden szervizeléskor ellenőriztetni, mert ha elfogy az adalékanyag, a részecskeszűrő gyorsan eldugul!


FAP tartállyal rendelkező autótípusok:

Citroen C4, Citroen C5, Citroen Grand Picasso, Citroen Jumpy, Ford Focus, Ford Galaxy, Mazda 3, Mitsubishi Outlander, Peugeot 308sw, Peugeot 3008, Peugeot 4007, Peugeot 5008, Peugeot Partner, Seat Alhambra, Volvo S40, Volvo V50, Volvo C30, Mini


FAP adalékfeltöltés ára: 

FAP adalék: 10.000 Ft /liter

Munkadíj: 10.000 Ft (feltöltés + diagnosztika)

A tartályok űrtartalma eltérő 2 literestől 4 literesig. Egy liter FAP adalék kb. 40.000 km megtételére elegendő. Azt, hogy mennyi adalékkal töltsük fel a tartályt, Ön dönti el!


FAP adalékfeltöltés időtartama:

A FAP adalékfeltöltés időtartama kb. 50 perc, azonban mivel emelőre vagy aknára kell tenni hozzá az autót (ritkán van szabadon emelőnk), egy napot kérünk. Amennyiben reggel elhozza hozzánk az autóját, délután 16 óráig biztosan sort kerítünk rá.


Tisztelt Érdeklődők!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy NEM KERESKEDÜNK az adalékanyaggal, ezért sem személyesen, sem csomagküldéssel nem árusítjuk!!!! A FAP feltöltés nálunk másodlagos eljárás, ezért adjuk nagyker áron Ügyfeleinknek!

 

fap adalékfeltöltés

Bármilyen kérdése felmerül, keressen minket elérhetőségenkeinken: KAPCSOLAT