Garancia

Garancia

 

Minden általunk tisztított vagy cserélt részecskeszűrőre 12 hónap vagy 100.000 km garanciát biztosítunk.

Garanciális feltételek személyesen hozott autókra

 

FELTÉTELEK:

  • Az autó hibatárolójában más hiba nincs, csak DPF.
  • Nálunk történik az olajcsere.
  • FAP adaléktartályos autók esetében FAP tartály teljes feltöltése.

 

Minden esetben a megrendelőlapon és a munkalapon a megrendelt munka rögzítve van!

Nem vállalunk garanciát:

– Ha a szűrő tisztítására otthoni próbálkozás volt, vagy más szerviz által már volt tisztítva (azonnal látjuk és ráírjuk a munkalapra).

– Ha a szűrő tisztításának időpontjában az autó hibatárolójában más olyan hiba is van, amely érintheti a részecskeszűrőt (ráírjuk a munkalapra).

– Ha az autó chiptuningos.

Figyelem!!! Mindig mondjon igazat az autójáról (pl.: hogy mikor mit csináltak rajta), mert úgy is látni fogjuk! Ha mindent tudunk az autóról, sok időt, energiát és pénzt spórolunk meg magunknak és Önnek is!

 

1./1. Garancia érvényesítése személyesen hozott autókra

A garanciát a meglévő munkalappal tudja érvényesíteni (nem a számlával!!!!).

Diagnosztikát végzünk az autón. Ha az autóban a részecskeszűrőn kívül más hibakód nincs, a szűrőt újra tisztítjuk. Ha az autóban más hibakód is megjelenik, a garanciát nem tudja érvényesíteni és 5000 Ft munkadíjat kérünk a diagnosztikáért.

 


 

Garanciális feltételek csak szűrő tisztításra (amikor mi nem látjuk az autót)

 

Ebben az esetben (a visszaélések elkerülése érdekében) nem tudunk garanciát vállalni.

Ha a szűrő nem tisztítható vagy sérült, értesítjük a megrendelőt. Ha tisztítható, akkor viszont nem lehet vele probléma! Ha a tisztítás ellenére újra megjelenik hibaként a DPF szűrő, akkor a szerviz, aki visszaszerelte nem jól végezte el a computeres beavatkozást.

Ebben az esetben hívjon fel minket az autószerelője és készséggel segítünk! Ha a tisztított DPF szűrő visszaszerelése után pár héttel jelentkezik újra a probléma, az MINDIG az autó más hibájára vezethető vissza (pl. turbo, EGR stb.)

Ennek okán különösen fontos, hogy a részecskeszűrő tisztítást már csak akkor végeztesse el, amikor az autó hibatárolójában más hiba nincs! Ha így tesz, akkor probléma sem lesz!

Budapest, 2017.08.01.